Om Beautiful Wedding

Velkommen til bryllupssiden vår! Jeg er innehaver av Beautiful Wedding, et norskregistrert firma for planlegging og design av bryllup der virksomheten hovedsakelig foregår på Mallorca. 

Mallorca har vært mitt tilholdssted i over 20 år og det var nettopp her at ideen om Beautiful Wedding ble til. Da jeg for 14 år siden etablerte firmaet, ønsket jeg at den vakre øya skulle danne kulissene for en av de viktigste dagene i livet, nemlig bryllupsdagen.

Jeg er lærer av yrke og hadde tidligere noen fine arbeidsår ved norsk skole på Spanias fastland. Jeg ble godt kjent med den nydelige byen, Altea, og da jeg senere etablerte Beautiful Wedding, visste jeg at Altea måtte bli en bryllupsdestinasjon i tillegg til Mallorca. Konseptet i Altea har til dags dato vært en suksess.

Vi har gjennom årene arrangert flere bryllup i Barcelona. Jeg har derfor leverandørlisten klar og kan tilby flere spennnede opplegg i den flotte byen. Ta gjerne kontakt hvis dere drømmer om et bryllup i Barcelona!

Beautiful Wedding utgjør et fast team av frisører, stylister, fotografer, bryllupssjåfører, musikere og dekoratører. I kraft av at jeg holder til på Mallorca, har jeg mange og viktige kontakter i den lokale bryllups-og eventbransjen. Jeg vet hvilke leverandører det bør satses på.

Jeg er opptatt av å forstå brudeparets forventninger slik at vi kan legge opp samarbeidet på best mulig måte og finne den perfekte settingen akkurat for dere. Personlig service fra første henvendelse og fram til overstått feiring er en selvfølge.

Ta kontakt så planlegger vi bryllup sammen!

Marianne Wulfken