Ailin og Alfred

Det er umulig å ikke bli imponert av den flotte utsikten og den vakre klosterkirken. Det blir også de 20 gjestene i bryllupet til Ailin og Alfred.

Spenningen er stor før bruden ankommer kirken. En særdeles stilig brudgom kikker stadig nedover mot kirkedøren. Det er sjømannsprest Elisa Stokka fra Sjømannskirken på Mallorca som skal vie Ailin og Alfred. Fløytist Javier er på plass. Ailin går inn ned kirkegulvet til toner av «The fresh hill», en nydelig irsk folkemelodi. 

Ailin & Alfred Low Res-13_opt (1)Ailin & Alfred Low Res-5_opt (1)Ailin & Alfred Low Res-9_optAilin & Alfred Low Res-17_optAilin & Alfred Low Res-23_optAilin & Alfred Low Res-33_optAilin & Alfred Low Res-39_optAilin & Alfred Low Res-55_opt

Brudebuketten er satt sammen av hvite roser, fresia og lisiantus. 

Ailin & Alfred Low Res-69_optAilin & Alfred Low Res-75_optAilin & Alfred Low Res-77_optAilin & Alfred Low Res-81_optAilin & Alfred Low Res-87_optAilin & Alfred Low Res-89_optAilin & Alfred Low Res-97_optAilin & Alfred Low Res-103_optAilin & Alfred Low Res-105_optAilin & Alfred Low Res-114_optAilin & Alfred Low Res-115_optAilin & Alfred Low Res-120_optAilin & Alfred Low Res-127_optAilin & Alfred Low Res-131_optAilin & Alfred Low Res-137_optAilin & Alfred Low Res-141_optAilin & Alfred Low Res-155_opt

Brudeparet inviterer gjestene sine på et glass cava på kirketrappen. 

Ailin & Alfred Low Res-167_optAilin & Alfred Low Res-169_optAilin & Alfred Low Res-173_optAilin & Alfred Low Res-181_optAilin & Alfred Low Res-177_optAilin & Alfred Low Res-199_optAilin & Alfred Low Res-203_optDet blir utrolig mange flotte bilder fra fotoshoot. 

Ailin & Alfred Low Res-215_optAilin & Alfred Low Res-220_optAilin & Alfred Low Res-221_optAilin & Alfred Low Res-225_optAilin & Alfred Low Res-229_optAilin & Alfred Low Res-247_opt

Ailins brudekjole er en designerkjole fra Nederland, fra merket «Ladybird» – kolleksjon 2017. Den ble bestilt gjennom Eva Brudesalong i Trondheim  http://www.evabrud.no/brudesalong/

Ailin & Alfred Low Res-251_optAilin & Alfred Low Res-259_optAilin & Alfred Low Res-269_optAilin & Alfred Low Res-271_optAilin & Alfred Low Res-275_optAilin & Alfred Low Res-281_optAilin & Alfred Low Res-291_optVed restauranten venter spente gjester på brudeparet. Det blir en fantastisk kveld. Ingen bryllupstradisjoner er utelatt!Ailin & Alfred Low Res-303_optAilin & Alfred Low Res-305_optAilin & Alfred Low Res-313_optAilin & Alfred Low Res-347_optAilin & Alfred Low Res-330_opt

Ailin & Alfred Low Res-331_optAilin & Alfred Low Res-339_optAilin & Alfred Low Res-353_optAilin & Alfred Low Res-355_optAilin & Alfred Low Res-359_optAilin & Alfred Low Res-367_optAilin & Alfred Low Res-375_optAilin & Alfred Low Res-385_optAilin & Alfred Low Res-405_optAilin & Alfred Low Res-419_optAilin & Alfred Low Res-409_optAilin & Alfred Low Res-436_optAilin & Alfred Low Res-437_opt

Ailin og Alfred tok kontakt med mitt firma tidlig høst 2016 og bryllupsdato ble raskt satt til 10.juni 2017. Bryllupet ble en liten, intim setting kun med nærmeste familie og venner tilstede. 

Da jeg spør Ailin om hun kan trekke fram en spesiell situasjon som gjorde spesielt inntrykk på bryllupsdagen, svarer hun dette: 

Det er ikke lett å plukke ut kun en ting for hele dagen var kjempefinDet var helt magisk å ankomme klosterkirken med den flotte utsikten. Bare å være der oppe var en opplevelse I seg selvPresten gjorde vielsen fin og personlig for oss og musikken passet veldig godt til settingenVeldig stas med cavaskål  kirketrappen etterpå også.   

Vi hadde det veldig gøy på fotoshoot. Både sjåføren og fotografene var veldig hyggelige. Jeg husker spesielt en vakker gård. Vi hadde så lyst til å ta noen bilder og fikk bonden til å åpne for oss. Det var en fin, gammel låve der, vakre trær og et esel. Det var skikkelig autentisk og sjarmerende. Gøy å snuble over noe slikt.

Den rustikke restauranten var helt perfekt! Kjempefint og romantisk pyntet med hvite blomster og levende lys. Det var veldig fint å sitte ute mens solen gikk ned på slettene. Vi koste oss med god mat, fine taler, morsomme videoframvisninger, photobooth og dans. Hele dagen fløt så fint og vi er veldig glade for at vi hadde en bryllupsplanlegger som tenkte på alt slik at vi bare kunne slappe av og nyte dagen. Akkurat det vi ønsket oss! 

Da vi startet planleggingen hadde vi et ønske om å slippe stress og nerver og heller bare glede oss. Derfor valgte vi å reise bort med nærmeste familie og forlovere. Men vi er veldig glade for at bryllupet likevel ble gjennomført med stil og at det likevel ble en høytidelig dag. Vi sitter igjen med så mange verdifulle minner. Ikke bare fra bryllupsdagen, men også fra det å få reise bord med hele familien samlet.