Camilla og Magnus

Bryllupet til Camilla og Magnus i Barcelona ble en nydelig, sjarmerende og elegant feiring, et riktig destinasjonsbryllup med den spennende storbyen som bakteppe. Rundt 40 gjester var vitner da det stilige brudeparet gav hverandre sitt ja i vakre, utendørs omgivelser midt i hjertet Barcelona.

Høyt oppe i åsen der utsikten over bykjernen er spektaulær, feiret brudepar og gjester til langt på natt.

Her er bryllupshistorien til fineste Camilla og Magnus:

camilla&magnussmall-53_optcamilla&magnussmall-57_opt camilla&magnussmall-67_opt camilla&magnussmall-61_optcamilla&magnussmall-11_optcamilla&magnussmall-75_opt (1) camilla&magnussmall-77_opt camilla&magnussmall-139_opt camilla&magnussmall-163_opt camilla&magnussmall-171_opt camilla&magnussmall-223_optcamilla&magnussmall-249_optcamilla&magnussmall-252_opt camilla&magnussmall-1_optcamilla&magnussmall-319_optcamilla&magnussmall-324_optcamilla&magnussmall-356_opt camilla&magnussmall-409_opt camilla&magnussmall-411_opt camilla&magnussmall-415_opt camilla&magnussmall-417_opt camilla&magnussmall-425_opt camilla&magnussmall-431_opt camilla&magnussmall-435_opt camilla&magnussmall-453_opt camilla&magnussmall-467_opt camilla&magnussmall-475_opt camilla&magnussmall-491_optcamilla&magnussmall-493_optcamilla&magnussmall-522_optcamilla&magnussmall-535_optcamilla&magnussmall-511_optcamilla&magnussmall-527_optcamilla&magnussmall-553_optcamilla&magnussmall-564_optcamilla&magnussmall-572_optcamilla&magnussmall-661_optcamilla&magnussmall-683_optcamilla&magnussmall-633_opt (1)camilla&magnussmall-577_optcamilla&magnussmall-679_optcamilla&magnussmall-697_optcamilla&magnussmall-691_optcamilla&magnussmall-849_optcamilla&magnussmall-869_optcamilla&magnussmall-931_optcamilla&magnussmall-989_opt

Camilla var en nydelig brud i kjole fra motehuset Maggie Sottero. Brudebuketten bestod av lilla og hvit lisiantus samt hvit hortensia. Camilla fikk en rolig formiddag sammen med vår innleide frisør i Barcelona. Camilla fikk ordnet hår og sminke i svigerforeldrenes fantastiske hotellsuite i Barcelonas ekslusive havneområde.

Værutsiktene var ikke de beste for denne første helgen i september og vi arrangører var inntil like før vielsen usikre på om den kunne gjennomføres slik den var planlagt – nemlig på platået ved det gamle kapellet og borggården med flott utsikt til bykjernen. Til alt hell sprakk skydekket opp og Camilla og Magnus fikk sin vielse slik de ønsket den. Under fotografering cavaskål med gjestene skinte faktisk også solen.

Sjømannsprest Jan Oddvar Skisland fra Sjømannskirken i Barcelona bidro som vanlig til en flott gjennomføring. Fløytist Marc Reira Colamar, spilte nydelig til «Canon in D Major» av Johann Pachelbel. Solist og gjest i bryllupet, Siv Beate Reistadbakken, fremførte «All of me» av John Legend. Med den nydelige sangen gav hun brudeparet et vakkert minne.

En av vår faste fotografer dekket bryllupet fra vielsen til midnatt.

Om kvelden var brudepar og gjester samlet til middag og videre feiring ved et stilig fem-stjernes hotell, også dette med flott usikt til bykjernen. Vi registrerte god stemning og mange taler. Bryllupskaken bestilte vi fra et av de mest kjente konditoriene  i Barcelona, faktisk et av de eldste og mest æverdige i byen.

Bryllupet til Camilla og Magnus ble en elegant feiring i vakre og gjennomført typiske omgivelser fra Barcelona. Vi ønsker dem nok en gang lykke til inn i framtiden og takker for at vi fikk oppdraget med å legge tilrette for deres store dag.