Hilde og Andre

«Å kjøre til fotografering i åpen bil, passere små kystbyer uten turisme, kjenne varm luft i håret og å vite at brudekjolen er på – jeg kommer til å huske følelsen så lenge jeg lever»

Dette er Hildes ord når vi spør om ett spesielt minne fra bryllupsdagen på Mallorca. 

Bryllupet til Hilde og Andre blir virkelig et vakkert sommerminne. Her er deres bryllupshistorie:Hilde & Andre LR-2_optSom vanlig trer vår faste sjåfør Peto til med en hjelpende hånd når bruden ankommer kirken. Sammen med forlover Line hjelper han til med slep og kjole slik at fotografen kan knipse fine bilder før det bærer inn i klosteret og opp trappene til kirken. Hilde & Andre LR 3_optMathilde og Oliver venter spent på mamma. Det er stas å få være brudepike og brudesvenn når mamma og pappa skal gifte seg. Hilde & Andre LR-7_optHilde & Andre LR-12_optHilde & Andre LR-14_optHilde & Andre LR-11Hilde & Andre LR-20_optHilde & Andre LR-18_optHilde & Andre LR-19_optHilde & Andre LR-21_optHilde & Andre LR-22_optPrest Henning Huseby Jansen fra Sjømannskirken på Mallorca vier Hilde og Andre i klosterkirken. Området med middelalderklosteret og kirken er et viktig valfartssted for lokalbefolkningen på østkysten av øya. Hilde & Andre LR-23_optFlotte musikere fra teamet vårt er engasjert til hele bryllupsfeiringen. Hilde & Andre LR-33_optHilde & Andre LR-27_optHilde & Andre LR-37_opt (1)Hilde & Andre LR-38_optHilde & Andre LR-43_optHilde & Andre LR-47_optHilde & Andre LR-45_optHilde & Andre LR-50_optHilde & Andre LR-48_optMusikk preger vielsen til Hilde og Andre. Det blir et flott minne når brudens venninne, Mari, overrasker med sang. Hilde & Andre LR-55_optHilde & Andre LR-56_optHilde & Andre LR-60_optHilde & Andre LR-61_optHilde & Andre LR-65_optHilde & Andre LR-63_opt (1)Hilde & Andre LR-67_optHilde & Andre LR-70_opt (1)Hilde & Andre LR-69_optHilde & Andre LR-80_optEn flott bukett små bryllupsgjester! 15 i alt!Hilde & Andre LR-78_optEn sommerlig og uformell brudebukett satt sammen av peoner, roser og eukalyptus. Hilde & Andre LR-89_optHilde & Andre LR-85_optBetatt av den flott utsikten! I det klare juni-været er hele kyststripen opp til Alcudia i nord synllig. Hilde & Andre LR-100Hilde & Andre LR-92Hilde & Andre LR-95_optHilde & Andre LR-101_optHilde & Andre LR-102_optHilde & Andre LR-105_optHilde & Andre LR-108_optHilde & Andre LR-116_optHilde & Andre LR-114_optTerrassen er pyntet til bryllupsmiddag! Det er en fantastisk setting i den lille badeviken i Cala d`or. Hilde & Andre LR-118_optVelkomstdrink!Hilde & Andre LR-123_optHilde & Andre LR-141_optMottakelse i eksotiske omgivelser!Hilde & Andre LR-128_optHilde & Andre LR-131_optHilde & Andre LR-130_optHilde & Andre LR-137_optHilde & Andre LR-138_optHilde & Andre LR-143_optHilde & Andre LR-147_optHilde & Andre LR-144Hilde & Andre LR-158_optHilde & Andre LR-162_opt25 store og 15 små bryllupsgjester samt et strålende brudepar storkoser seg med med tapas, taler og underholdning. Hilde & Andre LR-196_optHilde & Andre LR-200_optHilde & Andre LR-202_optHilde & Andre LR-176_optHilde & Andre LR-209_optHilde & Andre LR-213_optHilde & Andre LR-223_opt (1)Hilde & Andre LR-228_optHilde & Andre LR-230_optHilde & Andre LR-235_opt (1)Noen uker etter bryllupet fikk vi denne hyggelige tilbakemeldingen fra Hilde og Andre: 

«Vi vil nok en gang få takke for en utrolig flott opplevelse!

Vi kunne ikke fått en bedre bryllupsdag! Omgivelsene, både i kirken og ved strandrestauranten var fantastiske! Musikken, middagen, blomstene og alle andre detaljer også. Både vi som brudepar og alle gjestene våre fikk en opplevelse og et minne for livet. 

Å kjøre til fotografering i åpen bil, passere små kystbyer uten turisme, kjenne varm luft i håret og å vite at brudekjolen er på – jeg kommer til å huske følelsen så lenge jeg lever.

En stor takk til hele teamet i Beautiful Wedding! Fortsatt god sommer! 

Hilsen Hilde og Andre»

Det ble et nydelig bryllup i uformelle og vakre omgivelser. I klosterkirken har vi gjennom årene hatt mange vielser i regi av Sjømannskirken på Mallorca. For en fantastisk mulighet det er at man virkelig kan bli gift i den vakre middelalderkirken!. Terrassen ved havet er elegant og uformell på samme tid.

De 15 barna utgjorde en super gjeng av unger i alle aldre. Mye tumleplass på gressplenen nedenfor terrassen var et godt planlagt pluss. Ekstra stas syntes de 15 det var å få bidra med underholdning, først under vielsen og senere under bryllupsmiddagen. Ingen tegn til trette barn så langt!

Fotografene knipset mange verdifulle øyeblikk. Fotoshoot resulterte i flotte bilder av brudeparet i ulike miljø fra Mallorca. 

På vegne av teamet takker jeg Hilde og Andre for at vi fikk oppdraget med å arrangere bryllupet deres på Mallorca.