Andrea og Ståle

Spente jenter venter på mamma og brud Andrea! Sara Madeleine og Pernille skal være brudepiker når mamma og pappa gifter seg i den gamle 

Andrea y Ståle-3_optAndrea y Ståle-4_optAndrea y Ståle-7_opt

Andrea y Ståle-10_opt

Bryllupsgjestene har fått tid til å beundre klosterkirken og fløytist Javier har fylt den med toner fra den kjente spanske musikkstykket «Concierto de Aranjuez» når Andrea ankommer. Oppe ved alteret tar en særdeles høflig brudgom henne i mot.

Andrea y Ståle-15_opt

Det er prest Elisa Stokka fra Sjømannskirken på Mallorca som skal vie Andrea og Ståle. 

Andrea y Ståle-16_optAndrea y Ståle-19_optAndrea y Ståle-23_opt

Andrea y Ståle-25_optAndrea y Ståle-34_optAndrea y Ståle-36_optAndrea y Ståle-39_optAndrea y Ståle-45_optAndrea y Ståle-49_optAndrea y Ståle-55_optAndrea y Ståle-56_optAndrea y Ståle-61_optAndrea y Ståle-63_optAndrea y Ståle-67_optAndrea y Ståle-76_opt

Andrea y Ståle-87_optAndrea y Ståle-88_optAndrea y Ståle-90_optAndrea y Ståle-105_optAndrea y Ståle-107_optAndrea y Ståle-108_optAndrea y Ståle-110_opt

Å oppleve sol fra klar himmel og deilig sommertemperatur gir en god følelse på en bryllupsdag. Juni er bryllupsmåneden på Mallorca. Ikke uten grunn tatt vær og temperatur i betraktning. 

Andrea y Ståle-130_optAndrea y Ståle-131_optAndrea y Ståle-134_optAndrea y Ståle-138_optAndrea y Ståle-140_optAndrea y Ståle-141_optAndrea y Ståle-151_optAndrea y Ståle-155_optAndrea y Ståle-157_optAndrea y Ståle-158_optAndrea y Ståle-160_optAndrea y Ståle-166_optAndrea y Ståle-176_optAndrea y Ståle-178_optAndrea y Ståle-185_optAndrea y Ståle-195_opt

Andrea y Ståle-206_opt

Andrea y Ståle-204_optAndrea y Ståle-209_optAndrea y Ståle-210_optAndrea y Ståle-211_optAndrea y Ståle-216_optAndrea y Ståle-224_optAndrea y Ståle-223_optAndrea y Ståle-230_optAndrea y Ståle-237_optAndrea y Ståle-238_optAndrea y Ståle-239_optAndrea y Ståle-242_opt

Andrea hadde en nydelig brudekjole og flere av de som så henne denne dagen kommenterte nettopp kjolen hennes:

Andrea forteller at brudekjolen er fra motehuset Madeline Gardner http://www.madelinegardnernewyork.com/ i New York. Kjolen er derimot kjøpt hos Eva Brud i Trondheim http://www.evabrud.no/brudesalong/og tilpasset hos Lises brudesalong på Melhus. Kjolen hadde opprinnnelig et langt slep. Dette ønsket ikke Andrea å beholde. 

Andrea og Ståle har gitt oss en fantastisk hyggelig og positiv tilbakemelding:

«Vi er så fornøyde! Vi ønsket et lite, men samtidig spesielt bryllup som vi kunne minnes i lang tid. Vi har mange gode minner: Å komme kjørende opp den svingete veien til klosterkirken på «toppen» av Mallorca var utrolig spennende. Å gå opp midtgangen i den nydelige utsmykkede kirken var for meg en overveldende opplevelse. For flere av gjestene var det å få oppleve klosterkirken dagens høydepunkt. For Ståle og meg ble vielsen og rammen rundt den et høydepunkt. Vi var også så heldige som fikk Elisa som prest. Hun var et herlig menneske!

Bryllups-sjåføren vil vi virkelig skryte av. Han forklarte og viste oss ting mens vi kjørte på fotoshoot og vi lærte en god del om kulturen på øya. Dere som dekorerte i bryllupet var veldig flinke!  For meg var ikke detaljene så viktige i planleggings-prossessen, men det hele ble likevel så fint og riktig. Der jeg ikke hadde noen mening om detaljer, klarte dere likevel å få det til så vakkert som jeg bare kunne ha drømt om. Tusen takk også for at dere tok dere av barna, vi så at dere hjalp dem under middagen. Trillehjelp til Pernille fikk vi også! 

Helt fantastisk! Tusen takk!

Andrea og Ståle!