Martine og Ole Christian

Godt og vel 100 bryllupsgjester fra Norge tar plass i den nydelige kirkehagen en strålende og varm dag i begynnelsen av august. Om et øyeblikk skal tre musikere spille bruden inn til toner fra komponisten Pachelbel`s Canon i D. Dette er bryllupshistorien til Martine og Ole Christian!

Manrtina & Ole Christian-1_optManrtina & Ole Christian-3_optManrtina & Ole Christian-7_optManrtina & Ole Christian-18_optManrtina & Ole Christian-20_optManrtina & Ole Christian-33_optManrtina & Ole Christian-38_optManrtina & Ole Christian-42_optManrtina & Ole Christian-45_optManrtina & Ole Christian-46_opt (1)Javier, fast musiker og fløytist i Beautiful Wedding Team har satt sammen en trio som lager nydelig stemning. Manrtina & Ole Christian-129_optSjømannsprest Jan Oddvar Skisland fra Sjømannskirken på Mallorca vier Martine og Ole Christian. Manrtina & Ole Christian-66_optMusikkinnslag fra en av gjestene. Et hyggelig minne for brudeparet! Manrtina & Ole Christian-68_optManrtina & Ole Christian-77_optManrtina & Ole Christian-84_optManrtina & Ole Christian-99_optManrtina & Ole Christian-110_optManrtina & Ole Christian-103_optManrtina & Ole Christian-107_optManrtina & Ole Christian-116_optManrtina & Ole Christian-120_optManrtina & Ole Christian-121_optManrtina & Ole Christian-135_optManrtina & Ole Christian-139_optManrtina & Ole Christian-142_optManrtina & Ole Christian-151_optManrtina & Ole Christian-145_optManrtina & Ole Christian-152_optManrtina & Ole Christian-157_optManrtina & Ole Christian-163_optManrtina & Ole Christian-164_optManrtina & Ole Christian-168_opt

Manrtina & Ole Christian-185_optFotoshoot! Bryllupsbilder fra ulike miljø på Mallorca. For Martine og Ole Christian er rustikk og åpne enger de fineste. Manrtina & Ole Christian-187_opt (1)Manrtina & Ole Christian-188_optManrtina & Ole Christian-196_optManrtina & Ole Christian-202_optManrtina & Ole Christian-225_optManrtina & Ole Christian-233_optManrtina & Ole Christian-239_opt

Manrtina & Ole Christian-247_opt

Manrtina & Ole Christian-254Manrtina & Ole Christian-267Manrtina & Ole Christian-281_opt

Stemningsbilder fra aperitff i hagen! 

Manrtina & Ole Christian-305_opt (1)Manrtina & Ole Christian-292_optManrtina & Ole Christian-304_opt

Martine velger å kaste brudebuketten før middag. 

Manrtina & Ole Christian-312_optManrtina & Ole Christian-318_optManrtina & Ole Christian-323_opt (1)Bryllupsmiddag! Terrassen har panoramautsikt til havet. I dette hjørnet av Mallorca  finner få turister veien.  Manrtina & Ole Christian-339_optManrtina & Ole Christian-358_opt (2)Manrtina & Ole Christian-350_optManrtina & Ole Christian-352_optManrtina & Ole Christian-361_optManrtina & Ole Christian-387_optManrtina & Ole Christian-392_opt (1)Manrtina & Ole Christian-393_optManrtina & Ole Christian-430_optManrtina & Ole Christian-450Manrtina & Ole Christian-449Manrtina & Ole Christian-458Manrtina & Ole Christian-476

Martine og Ole Christian hadde ønske om et bryllup med vielse i en spansk kirke. Det fikk de! Kirken med de høye katedralveggene og den vakre hagen er ingen hvilken som helst kirke på Mallorca. Den benyttes stadig til vielse, ikke bare av norske, men av par fra hele Europa. 

For Martine og Ole Christian var samværet med gjestene og feiringen med fest og dans viktig. De kortet litt ned på fotoshoot for å få tid til å være sammen med gjestene sine under aperitiffen i hagen før bryllupsmiddagen. Som i de fleste norske bryllup ble det taler under middagen. Men Martine og Ole Christian hadde vært tydelige på at de ikke ønsket en lang middagsseanse. Det tok gjestene hensyn til. Talene som ble holdt var godt forberedte og ikke lange. Dermed ble det tid til en fest med fin musikk og topp stemning. 

Martine og Ole Chritian giftet seg 6.august. Det var datoen ønsket seg! Datoen som passet for dem! August er den varmeste måneden på Mallorca og både brudepar og arrangør var litt bekymret for hvordan temperaturen ville bli. Det viste seg at første uken i august akkurat dette året ikke ble av de varmeste. En herlig bris strøk som bestilt over kirkehagen under vielsen og i perfekt sommertemperatur, i underkant av 30 grader, gikk bryllpsfeiringen sin gang. 

Martine og Ole Christian har gitt tilbakemelding om at de fikk bryllupet de ønsket seg. Det er vi glade for å høre!