Christine og Daniel

Christine og Daniel gifter seg med 40 gjester som vitner! Vielse i vakker klosterkirke og videre bryllupsfeiring med topp stemning ved en restaurant i sjarmerende Toscana-stil. 

Dette er rammen for bryllupet denne nydelige sommerdagen tidlig i juli. 

Christine er en utrolig vakker brud. Hun ankommer klosterkirken i en stilig mørk blå Bmw cabrio med vår faste bryllupssjåfør, Peto, bak rattet. To hjelpsomme forlovere i nydelige aperikosfargede kjoler sørger for at slep og slør er på plass før de sammen med brudepikene går opp kirketrappen. Sjømannsprest Arvid Tvedt fra Sjømannskirken på Mallorca ønsker brudefølget velkommen før vielsen begynner til nydelige Canon in D Major av komponisten Johann Pachelbel. 

Christines brudebukett består av hvite kalaliljer. En enkel, men pen og sydlandsk bukett som passer godt til henne. Fargetemaet er hvitt og lys gult og går igjen i alt av blomster samt i flere andre detaljer. 

christineydaniel-16_optchristineydaniel-15_opt (1)christineydaniel-20_optchristineydaniel-27_optchristineydaniel-23_opt (1)christineydaniel-26_optchristineydaniel-28_opt (1) christineydaniel-41_opt christineydaniel-42_opt christineydaniel-45_opt christineydaniel-46_opt christineydaniel-48_opt christineydaniel-50_opt christineydaniel-59_opt christineydaniel-61_opt christineydaniel-67_opt christineydaniel-71_opt christineydaniel-73_opt christineydaniel-74_opt christineydaniel-75_opt christineydaniel-76_optchristineydaniel-80_opt christineydaniel-81_opt christineydaniel-83_opt christineydaniel-90_opt christineydaniel-97_opt christineydaniel-101_opt christineydaniel-123_opt christineydaniel-124_opt christineydaniel-127_opt (1) christineydaniel-142_opt christineydaniel-147_opt christineydaniel-162_opt christineydaniel-168_opt christineydaniel-175_opt (1) christineydaniel-182_opt christineydaniel-197_opt christineydaniel-228_opt christineydaniel-246_opt christineydaniel-250_opt christineydaniel-255_opt christineydaniel-260 (1)_opt christineydaniel-262_opt (1) christineydaniel-321_opt christineydaniel-347_opt christineydaniel-354_opt christineydaniel-370_opt christineydaniel-371_opt christineydaniel-380_opt christineydaniel-396_opt christineydaniel-404_opt christineydaniel-409_opt christineydaniel-422_opt christineydaniel-434_opt

Christine og Daniel startet planleggingen av bryllupet allerede tidlig i 2015. De kontaktet meg i februar og i mars var både destinasjon, rammen for bryllupet og bryllupsdato bestemt. 

For Christine og Daniel var destinasjonen ikke avgjørende, men derimot var ønsket om direkte fly fra Molde viktig. Det tror jeg de fikk til med  Mallorca som bryllupsdestinasjon. Fargetema, antall inviterte gjester og tanker rundt innholdet i vielsen var allerede på plass da ønskeskjemaet til oss ble sendt inn i februar. Rammen Christine og Daniel gikk for ble noe annerledes enn det de først skrev at de ønsket. Jeg opplevde dette paret som fleksible og på alle måter åpne for å se på ulike løsninger. I bunnen lå det et uttrykt ønske om å gifte seg i utlandet. Resultatet ble en romantisk ramme med spennende kultur og tradisjon fra Mallorca.  

Bryllupet til Christine og Daniel bar preg av topp stemning. En herlig gjeng med gjester bidro til mye morro og flotte taler. Brudeparet hadde forberedt «fotobooth»  og ut av dette kom det artige innslag. Både brudepar og gjester var tydeligvis en gjeng som likte å danse. Christine selv hadde laget koreografien til «brudeparets dans». Den må ha blitt et uforglemmelig minne for gjestene. I hvert fall ble den det for meg. 

Vi som bidro i kulissene ønsker nok en gang dette flotte paret lykke til inn i framtiden. 

På vegne av Beautiful Wedding Team, Marianne Wulfken