Trine og Roy Are

Vielse i klosterkirke fra middelalderen, fantastisk utsikt og bryllupsmiddag i elegant strandrestaurant. Dette er rammen når Trine og Roy Are gifter seg med godt og vel 50 gjester som vitner.

To søte brudepiker, lille Thea og Malene, fører Trine opp kirkegulvet sammen med brudesvenn Sander og en stolt pappa. Ikke rart denne sjarmerende prosesjonen gir inntrykk på brudgom og gjester. Fløytist Marc Reira fra Ibiza akkompagnerer nydelig på fløyte til «Celebration» av den norske komponisten Rolf Løvland.

Her er bryllupshistorien til fineste Trine og Roy Are:

Trine & Roy Are Low Res-9_optTrine & Roy Are Low Res-10_optTrine & Roy Are Low Res-12_optTrine & Roy Are Low Res-16_optTrine & Roy Are Low Res-18_optTrine & Roy Are Low Res-20_optTrine & Roy Are Low Res-22_optTrine & Roy Are Low Res-25_optTrine & Roy Are Low Res-28_optTrine & Roy Are Low Res-35_optTrine & Roy Are Low Res-37_optTrine & Roy Are Low Res-55_optTrine & Roy Are Low Res-62_optTrine & Roy Are Low Res-63_optTrine & Roy Are Low Res-64_optTrine & Roy Are Low Res-67_optTrine & Roy Are Low Res-75_optTrine & Roy Are Low Res-79_opt Trine & Roy Are Low Res-81_opt Trine & Roy Are Low Res-82_opt Trine & Roy Are Low Res-86_opt Trine & Roy Are Low Res-98_opt Trine & Roy Are Low Res-103_opt Trine & Roy Are Low Res-113_opt Trine & Roy Are Low Res-114_opt Trine & Roy Are Low Res-115_opt Trine & Roy Are Low Res-122_opt Trine & Roy Are Low Res-124_opt Trine & Roy Are Low Res-125_opt Trine & Roy Are Low Res-128_opt Trine & Roy Are Low Res-130_opt Trine & Roy Are Low Res-132_opt Trine & Roy Are Low Res-137_opt Trine & Roy Are Low Res-143_optTrine & Roy Are Low Res-145_optTrine & Roy Are Low Res-146_opt Trine & Roy Are Low Res-148_opt Trine & Roy Are Low Res-153_opt Trine & Roy Are Low Res-150_optTrine & Roy Are Low Res-155_opt Trine & Roy Are Low Res-164_opt Trine & Roy Are Low Res-166_opt Trine & Roy Are Low Res-174_opt Trine & Roy Are Low Res-176_opt Trine & Roy Are Low Res-178_opt Trine & Roy Are Low Res-183_opt Trine & Roy Are Low Res-195_opt Trine & Roy Are Low Res-198_opt Trine & Roy Are Low Res-199_opt Trine & Roy Are Low Res-201_opt Trine & Roy Are Low Res-206_opt Trine & Roy Are Low Res-209_opt Trine & Roy Are Low Res-211_opt Trine & Roy Are Low Res-213_opt Trine & Roy Are Low Res-221_optTrine & Roy Are Low Res-218_opt Trine & Roy Are Low Res-223_optTrine & Roy Are Low Res-231_opt Trine & Roy Are Low Res-232_opt Trine & Roy Are Low Res-237_opt Trine & Roy Are Low Res-239_opt Trine & Roy Are Low Res-244_opt Trine & Roy Are Low Res-246_opt Trine & Roy Are Low Res-248_opt Trine & Roy Are Low Res-260_opt (1) Trine & Roy Are Low Res-269_opt Trine & Roy Are Low Res-270_opt Trine & Roy Are Low Res-274_opt Trine & Roy Are Low Res-277_opt Trine & Roy Are Low Res-278_opt Trine & Roy Are Low Res-283_opt Trine & Roy Are Low Res-286_opt Trine & Roy Are Low Res-294_opt

Når Trine og forlover ankommer klosterkirken i åpen bil og med sjarmerende sjåfør Peto fra Argentina bak rattet, registrerer vi en strålende, men svært spent brud. Hun har tilbragt noen rolige formiddagstimer sammen med vår frisør som har sin salong i Cala d`or.  Det er godt og viktig med egen-pleie på bryllupsdagen.

Lille Thea stråler over å være på mammas arm. Lykkelig uvitende om all oppmerksomheten hun om et øyeblikk skal få tar hun plass mellom Malene og Sander, klar til å gifte mamma bort til pappa!

Som bryllupsarrangør er vi vitner til mange vakre vielser. Vielsen til Trine og Roy Are ble magisk. En musikk-glad familie hadde forberedt både gitarspill og sang. Brudens sang var en overraskelse for de fleste av gjestene og ikke minst for brudgommen.  Sjømannsprest Arvid Tvedt fra Sjømannskirken på Mallorca skapte som vanlig fin stemning.

Fotografene våre har nok en gang knipset viktige øyeblikk, ansiktsuttrykk og små detaljer som ingen legger merke til før bildene er der. Å engasjere proffesjonelle bryllups-fotografer er en god investering. Bildene er minner for livet. Bryllups-historien fortalt i bilder er den beste dokumentasjonen brudeparet kan få.

Bryllupet til Trine og Roy Are ble et nydelig destinasjonsbryllup. En fantastisk ramme preget av kultur, historie, vakker og eksotisk natur og med en rød tråd av romantikk gjennom hele feiringen. Mallorca, med den sjarmerende kystbyen Cala d`or er perfekt med tanke på bryllup.

På Mallorca tilbyr Sjømannskirken å vie både i spansk kirke og ute. Dette åpner mange muligheter for norske par som vurderer et utenlandsbryllup.