Ann Kristin og Helge

Kirkehagen blomstrer og viser seg fra sin aller beste side denne ettermiddagen sent i juni. Tre søte brudepiker og en tøff brudesvenn har tatt oppstilling ved kirkeporten. Sammen med brudgommen og et gjestefølge på godt og vel 40 der barna utgjør nærmere halvparten, venter de spent på at bilen med Ann Kristin skal dukke opp. 

Bryllupet til fineste Ann Kristin og Helge blir et nydelig sommerminne med topp stemning! For en alle tiders gjeng på ferie i turist-travle Alcudia blir kirkehagen i den søvnige lille landsbyen og terrassen med den nydelige havutsikten et møte med et annerledes Mallorca. Her er bryllupshistorien til Ann Kristin og Helge: 

Anne Kristtin & Helge LR-3_optAnne Kristtin & Helge LR-6_optAnne Kristtin & Helge LR-8_optAnne Kristtin & Helge LR-9_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-11_optAnne Kristtin & Helge LR-15_optAnne Kristtin & Helge LR-17_optAnne Kristtin & Helge LR-21_optMusikerne Paola og Hector fra Beautiful Wedding synger «You raise me up» som duett når Ann Kristin går opp midtgangen. Anne Kristtin & Helge LR-18_optDet er sjømannsprest Jan Oddvar Skisland fra Sjømannskirken på Mallorca som vier Ann Kristin og Helge i den nydelige, åpne kirken. Anne Kristtin & Helge LR-22_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-35_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-36_optUnder vielsen fremfører Nina fra familien to fine sanger: «God blesses de broken road» og» Chris ring» Anne Kristtin & Helge LR-29_optAnne Kristtin & Helge LR-32_optAnne Kristtin & Helge LR-33_optAnne Kristtin & Helge LR-42_optAnne Kristtin & Helge LR-44_optAnne Kristtin & Helge LR-52Anne Kristtin & Helge LR-54_optAnne Kristtin & Helge LR-45_optAnne Kristtin & Helge LR-62_optAnne Kristtin & Helge LR-66_optAnne Kristtin & Helge LR-70_optAnne Kristtin & Helge LR-72_optAnne Kristtin & Helge LR-73_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-77_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-78_optAnne Kristtin & Helge LR-79_optAnne Kristtin & Helge LR-81_optAnne Kristtin & Helge LR-90_optAnne Kristtin & Helge LR-91_optAnne Kristtin & Helge LR-106_optAnne Kristtin & Helge LR-116_optFotografene knipser nydelige bryllupsbilder i kirkehagen. Den store boganvillaen er i full blomst nå i slutten av juni.Anne Kristtin & Helge LR-108_optArtige minner fra det sjarmerende landsby-torget nedenfor kirken der brudeparet inviterer gjestene på cava og spansk skinke. Anne Kristtin & Helge LR-120_optAnne Kristtin & Helge LR-123_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-124_optAnne Kristtin & Helge LR-141_optAnne Kristtin & Helge LR-143_optAnne Kristtin & Helge LR-147_optAnne Kristtin & Helge LR-150_optAnne Kristtin & Helge LR-158_opt19 små bryllupsgjester – 19 hvite roser til bruden! For en mottakelse de får, Ann Kristin og Helge, når de ankommer restauranten! Anne Kristtin & Helge LR-164_optAnne Kristtin & Helge LR-165_optAnne Kristtin & Helge LR-166_optAnne Kristtin & Helge LR-167_opt«Stand up – coctail» i hagen med cava, øl og fingertapas!Anne Kristtin & Helge LR-199_optAnne Kristtin & Helge LR-171_optAnne Kristtin & Helge LR-172_optOg mens brudepar og gjester mingler og nyter flott havutsikt i hagen, avslutter  vi forberedelsene med pynting av terrassen der bryllupsmiddagen skal holdes.Anne Kristtin & Helge LR-178_optAnne Kristtin & Helge LR-197_optAnne Kristtin & Helge LR-181_optAnne Kristtin & Helge LR-193_optAnne Kristtin & Helge LR-200_optAnne Kristtin & Helge LR-201_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-227_optAnne Kristtin & Helge LR-203_optAnne Kristtin & Helge LR-211_optAnne Kristtin & Helge LR-224_optAnne Kristtin & Helge LR-205_optAnne Kristtin & Helge LR-208_optAnne Kristtin & Helge LR-209_opt

Anne Kristtin & Helge LR-213_optAnne Kristtin & Helge LR-212_optAnne Kristtin & Helge LR-217_opt (4)Anne Kristtin & Helge LR-240_optAnne Kristtin & Helge LR-245_optAnne Kristtin & Helge LR-247_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-249_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-251_optAnne Kristtin & Helge LR-269_optAnne Kristtin & Helge LR-271_optAnne Kristtin & Helge LR-290_optAnne Kristtin & Helge LR-296_optAnne Kristtin & Helge LR-300_opt (4)Anne Kristtin & Helge LR-314_optAnne Kristtin & Helge LR-329_optAnne Kristtin & Helge LR-333_optAnne Kristtin & Helge LR-342_opt (1)Anne Kristtin & Helge LR-352_optAnne Kristtin & Helge LR-362_opt

Den åpne kirken er en av Mallorcas aller vakreste. I den enkle, men sjarmerende landsbyen ligger den nærmest som en oase og man ser den nærmest ikke før før man er inne i kirkehagen. 

Den opprinnelige planen var at Ann Kristin og Helge skulle feire bryllup i Alcudia. Men i løpet av  planleggingsprossessen måtte vi ta noen grep og dermed fikk brudeparet utendørs vielse i den nydelige kirkehagen og en terrasse med flott havusikt som ramme for bryllupsmiddagen. 

Mitt inntrykk er det ble en perfekt dag både for brudeparet og gjestene.