Elin og Eivind

En nydelig kirke i en sjarmerende landsby like nord for Palma og et like sjarmerende vingårdshotell er rammen når Elin og Eivind gifter seg på Mallorca. Nærmeste familie på 20 skal feire bryllup og i tillegg ha noen fine dager sammen ved vingården før ferieoppholdet fortsetter et annet sted på øya.

Et flott par går sammen opp kirkegulvet til bruset av «Purpose», komponert av norske Rikard Nordraak. Inne i landsbykirken  venter Lilly og Oliver på mamma og pappa. Lilly er brudepike og har brudepikebukett! Stas!

Dette er bryllupshistorien til fineste Elin og Eivind!

1Elin & Einar-57_opt4Elin & Einar-67_opt6 7Elin & Einar-75_optElin & Einar-61_opt (1)Elin & Einar-79_optElin & Einar-84_opt91011Elin & Einar-103_opt (1)1415Elin & Einar-112_optElin & Einar-110_opt16Elin & Einar-119_opt 17181920Elin & Einar-136_opt21

2324 Elin & Einar-156_opt (1)25aElin & Einar-161_opt (1)Elin & Einar-166_opt26a2829Elin & Einar-188_optElin & Einar-186_optElin & Einar-193_opt

29b30 a 30 a 30b30eeeeElin & Einar-20_opt 30f30g3132343330h35373840Fra bryllupsarrangøren: Elin og Eivind inviterte med seg nærmeste familie og venner til vingårdsferie og bryllup på Mallorca. Da bryllupsdagen endelig var der, hadde de allerede feriert noen dager ved det sjarmerende hotellet like nord for Palma by.

Sjømannsprest Jan Oddvar Skisland fra Sjømannskirken på Mallorca viet brudeparet til akkompagnement av toner fra fløyte og fiolin. Det ble en nydelige vielse.

For fotografene var Elin og Eivind et fantastisk brudepar å jobbe med. Bildene viser hvor morsomt de hadde det på fotohoot som for det meste foregikk ved vingårdshotellet og i drueplantasjen.

For vår del startet samarbeidet med Elin og Eivind tidlig i 2014. Det var utrolig hyggelig da vi endelig møttes noen dager før vielsen. På bryllupsdagen var vi så heldige å bli litt kjent med familie og venner, et fantastisk positivt og trivelig brudefølge!

Vi ønsker Elin og Eivind og de to barna, Lilly og Oliver, alt godt i framtiden!

Fra brudeparet:  Dagen opplevdes helt fantastisk. Vi kunne sove lenge, stå opp til en sen frokost for så å slappe av et par timer ved bassenget før frisøren kom.  Det var fantastisk å oppleve alle de flotte menneskene som styrte og ordnet i kulissene, vasket, shinet, pyntet og fikset, bare for oss.

Det passet meg godt at jeg fikk ordnet hår og sminke ved vingården. Det at jeg slapp å forlate hotellet på formiddagen bidro til at dagen ble helt stressfri. Dette var viktig spesielt med tanke på barna som trives best når de har sine faste rutiner.

 Brudebuketten var akkurat slik jeg ønsket. Den var en flott blanding av alle bildene jeg på forhånd hadde sendt til Marianne i Beautiful Wedding.  Kjolen min kjøpte jeg på «Brudekjolen» i Oslo et halvt år i forveien. Pronovias Perogola heter den. Kjolen har en hjerteformet utrigning med myke blonder og tyll og med en blondet bolero over.

Valget falt på akkurat den kjolen fordi jeg synes den passet til den romantiske kirken vi giftet oss i. Klassisk, i «Grace Kelly»- stil.

 Vi ble hentet og kjørt til kirken av verdens kuleste kar, som forøvrig fungerte som min personlige «kjolefikser» under fotograferingen. Og Alex, fotografen, var en morsom type som vi raskt fant tonen med. Samtalen gikk i ett både under bilturen og under fotograferingen.  På veien til og fra vielsen ble vi gratulert, tutet på, vinket og smilt til av de lokale i landsbyen. Utrolig morsomt! 

Stemningen i kirken med fiolin og fløyte var over all forventing. Alle de små detaljene, roseblader, blomster, hvite sløyfer, cava, buketten til datteren vår, Lilly, satte vi stor pris på.  Jeg er overrasket over hvordan dere klarte å forstå akkurat hva slags bryllup vi ønsket oss.  Det kunne ikke ha passet bedre!

Vi er så inderlig glade for at vi valgte vingården som hotell i dagene rundt bryllupet.  Det å finne roen der, bli kjent med det fantastiske personalet og bare glede seg til bryllupsdagen, var for oss fantastisk!

 Vi forelsket oss i vingården og omgivelsene rundt. Vi skal tilbake! Til barnas store glede!

Vi er veldig fornøyde med det romantiske og stilfulle bryllupet dere ordnet for oss.

Elin & Eivind