Heidi og Harald

I fjellandsbyen Deia feirer 60 gjester Heidi og Harald en hel helg til ende! Været er ubeskrivelig flott denne helgen tidlig i mai. Tapas på terrasse med utsikt, kirkebryllup og videre feiring ved sjarmerende herregård er rammen for våren vakreste eventyr på Mallorca.

Utsikten fra Deia Terrace er fantastisk. Det samme er tapas-middagen. Om kvelden lyser Deia kirke opp på motsatt side av terrassen og minner om bryllupet neste dag! Magisk!

Her er Heidi og Haralds vakre bryllupseventyr vist i bilder:

mesas-8_optmesas-4_opt

Heidi og Harald gifter seg i kirken i Deia, kjent som den er for sin beliggenhet på høyden over landsbyen. Deia har fantastisk natur. Godt at bryllupsgjestene kommer til kirken i god tid, det blir nemlig tatt mange bilder på området før klokkene ringer. 

Kirken i Deia er også kjent for de flotte lysekronene inne i kirkerommet. De gir et fantastisk lys og en helt spesiell stemning. Sjømannsprest Jan Oddvar Skisland fra Sjømannskirken på Mallorca holder en fin vielses-seremoni. Flotte musikere og en akustikk som man nesten kun kan få oppleve i gamle stenkirker, gjør vielsen til et nydelig minne for alle som er tilstede. 

heidiharald (1)_optheidiharald (97)_optheidiharald (4)_optheidiharald (13)_optheidiharald (12) - copia_optmesas-13_optheidiharald (14)_optheidiharald (18)_optheidiharald (26)_optheidiharald (41)_opt (1)heidiharald (49)_opt (1)heidiharald (64)_optheidiharald (68)_optheidiharald (75)_optheidiharald (76)_optheidiharald (79)_optheidiharald (82)_optheidiharald (84)_optheidiharald (91)_optheidiharald (93)_optheidiharald (100)_optheidiharald (104)_optheidiharald (113)_optheidiharald (118)_optheidiharald (119)_optheidi-og-haraldheidiharald (125)_optheidiharald (126)_optmesas-19_optheidiharald (155)_optheidiharald (152)heidiharald (164)_optheidiharald (172)_optheidiharald (165)_optheidiharald (189)_optheidiharald (200)_optheidiharald (217)_optheidiharald (235)_optheidiharald (244)_optheidiharald (252)_optheidiharald (253)_opt (1)heidiharald (255)_optheidiharald (272)_optheidiharald (319)_optheidiharald (306)_optheidiharald (305)_opt

Fra bryllupsarrangøren: 

Heidi var en vakker brud! Hun fikk ordnet hår og sminke på sitt hotellrom av vår faste frisør, Maria. Brudebuketten bestod av hvite roser, lisiantus og hvit fresia. Den matchet henne og den nydelige kjolen som forøvrig var håndsydd av en dansk designer, godt.

Det sjarmerende herregårdshotellet gav den perfekte settingen for Heidi og Haralds bryllupsfeiring på Mallorca. De fleste av gjestene valgte å bo der i løpet av oppholdet sitt. I etterkant av bryllupet ble det hyggelige måltider og utflukter  – en sosial samvær for familie og venner – et uvurdelig minne ikke bare for brudeparet, men også for gjestene. 

Hotellet er en av de mange herregårdene rundt om på Mallorca. En sjarmerende bygning i typisk stil for øya. Hotellet er privateid og holdt i samme familie i generasjoner. Eiendommen består av nydelige hager, trapper, murer med eføy og ikke minst mange appelsin og – sitrontrær. En vakrere ramme for et bryllup finnes knapt!

For oss i Beautiful Wedding ble kontakten med Heidi og Harald et hyggelig bekjentskap, en kontakt vi kommer til å savne.  Det var en spennende og morsom jobb å arrangere bryllupet deres og vi er glade for å høre at opplevelsen de fikk,  stod til forventingene. 

Vi ønsker naturligvis nok en gang dette flotte paret hell og lykke i framtiden. 

Fra brudeparet: 

Vi vil takke deg og Eva for å ha gitt oss en opplevelse for resten av livet. Det har vært et eventyr! Hotellet, Deia og kirken gav en fantastisk ramme rundt bryllupet vårt. Til og med vær-gudene var på vår side. Vi er så glade for at dere fant dette stedet til oss. Vi har blitt svært begeistret for Deia og vi kommer garantert til å reise tilbake! Vi har fått positive tilbakemeldinger fra gjestene. De fleste hadde aldri opplevd et så fantastisk bryllup. Det er hyggelig.

I dagene før bryllupet var det flere som spurte om vi hadde kontroll. Vi svarte som sant var, at vi hadde overlatt alt til Marianne og Eva. Det var en deilig følelse.

Tapas-middag var helt fantastisk. Jeg har aldri sett en så flott tapasmeny. Det var nydelig dekket på terrassen.
 
På bryllupsdagen, vi satte pris på å få levert både brudebukett og knapphullsblomster til suiten vår. Vi var fornøyde med begge deler! Frisørene jobbet raskt og effektivt med går og makeup. Jeg har aldri hverken vært så fin på håret eller så proffesjonelt sminket. Det var gøy. Det var en god opplevelse for meg og det frister til gjentakelse!
 
Kirken er nydelig og har en fantastisk beliggenhet. Flere av gjestene påpekte at musikerparet var en «høydare». Det var helt magisk å ha dem tilstede under hele bryllupet. Vi hadde ønsket å bestille dem også om de hadde vært dobbelt så dyre!
 
Vi sitter igjen med opplevelsen av å ha fått mye for pengene. Vi har hatt fantastiske dager sammen med venner og familie, opplevelser vi vil ta med oss livet ut.
 
Heidi & Harald