Christina og Petter

Værgudene er virkelig på brudeparets side denne helgen sent i oktober. Ved den sjarmerende herregården er det duket for eventyrbryllup i strålende solskinn og med temperatur nærmere 30 grader.

Et forelsket par er fulle av forventning når de tar i mot 45 gjester fra Norge. Sammen skal de feire bryllup hele helgen til ende og vel så det. Vakre Deia på Mallorcas vestkyst er rammen for bryllupet. Hit reiser brudepar fra hele verden for å gifte seg.

Nå er det Christina og Petter`s bryllup det gjelder. Her er deres fantastiske bryllupshistorie: 

Beautiful Wedding, bryllup i Deia 1deya-10deya-19_optdeya-14_optdeya-24_optdeya-26_optdeya-27_optBeautiful Wedding, Beautiful Wedding 6deya-36_optdeya-39_optdeya-33_opt deya-34_opt deya-51deya-52_opt deya-55_optdeya-58_optdeya-57_optdeya-45_optdeya-50_optdeya-69_optChristina & Pette-70_optChristina & Pette-68_optBeautiful Wedding bryllup i Deia 12deya-60_optBeautiful Wedding bryllup i Deia 15

Beautiful Wedding bryllup i Deia 16Beautiful Wedding bryllup i Deia 16a

deya-79_opt (1)deya-80_optdeya-82_optBeautiful Wedding bryllup i Deia 17 (2)Beautiful Wedding bryllup i Deia 18Beautiful Wedding bryllup i Deia 19Beautiful Wedding bryllup i Deia 20deya-143_optBeautiful Wedding bryllup i Deia 21

Beautiful Wedding bryllup i Deia 22deya-120_opt

Beautiful Wedding bryllup i Deia 23Christina & Pette-123_optdeya-134_optdeya-135_opt

Beautiful Wedding bryllup i Deia 23a

Beautiful Wedding bryllup i Deia 23cBeautiful Wedding bryllup i Deia 25Beautiful Wedding bryllup i Deia 23bBeautiful Wedding bryllup i Deia 26Beautiful Wedding bryllup i Deia 27deya-219Beautiful Wedding bryllup i Deia 29Beautiful Wedding bryllup i Deia 30Beautiful Wedding bryllup i Deia 31Beautiful Wedding bryllup i Deia 32Beautiful Wedding bryllup i Deia 33Beautiful Wedding bryllup i Deia 34deya-218_optdeya-239_optdeya-256_optBeautiful Wedding bryllup i Deia 35Beautiful Wedding bryllup i Deia 37

Christina og Petter inviterte gjestene sine på tapas, øl og vin kvelden før bryllupet. Det ble dekket på en terrasse med nydelig utsikt i hotellets hovedbygning. Slik ble gjester som ikke kjente hverandre fra før introdusert. Nydelig temperatur på terrassen og topp stemning i baren etter middagen gjorde kvelden til en perfekt start på bryllupsfeiringen. 

Christina g forloverne startet bryllupsdagen med frokost i brudens suite. Etter frokost fikk alle tre ordnet hår og sminke av vår faste frisør, Maria og assistent Elisabeth. 

Det tradisjonsrike hotellet i Deia har mange bryllup gjennom sesongen. En egen restaurant med to vakre terrasser nedefor hovedbygningen benyttes til alle events hotellet har. Slik kan bryllup og andre spesielle anledninger feires uten å forstyrre øvrige hotellgjester.

I løpet av formiddagen hadde brudeparet hadde et kort møte med prest Johan Arnt Wenaas, i denne sammenhengen representant for Sjømannskirken på Mallorca. En rask lunsj ved bassenget for Petter og noen venner og så var det plutselig klart for vielse. 

Tre spanske musikere bidro med nydelig musikk og sang. To av de skulle følge feiringen videre utover kvelden. Christina var en vakker brud! Hun fikk sin Petter til applaus fra gjestene og til toner av «My heart will go on» Flere var de som tørket en tåre!

Det var en utrolig varm og nydelig dag til slutten av oktober å være. Vielsen ble et fantastisk minne både for brudeparet og gjestene. Aperitff med fingertapas og drinker var absolutt et kjærkomment innslag før middag. Nydelig hager med sitron – og appelsintrær dannet en perfekt eksotisk ramme både under aperitffen og bryllupsmiddagen. 

Rundt midnatt lyste et fantastisk opp nattehimmelen. Vi tenkte at det måtte være Mallorcas helt spesielle hilsen til brudeparet!

Vi ønsker Christina og Petter all mulig lykke i framtiden!