Dobbeltbryllup

To bruder, to bryllupsbiler. Mange av innbyggerne i den lille landsbyen sperret øyene opp da Linda og Guro steg ut av hver sin bil og tok plass foran den staselige døren til landsbyens hovedkirke. 

Sjømannsprest Knut Lyngseth tok i mot på kirketrappen. Inne i den flotte katedralen venter to spente brudgommer. 

Her er bryllupshistorien til fineste Linda Per-ståle og Guro og Terje: 

WedingAugust5thLowRes-8

WedingAugust5thLowRes-11

 WedingAugust5thLowRes-22
 WedingAugust5thLowRes-34

WedingAugust5thLowRes-35

WedingAugust5thLowRes-36

WedingAugust5thLowRes-55

WedingAugust5thLowRes-64

WedingAugust5thLowRes-74

WedingAugust5thLowRes-75

WedingAugust5thLowRes-82

WedingAugust5thLowRes-86

WedingAugust5thLowRes-97

WedingAugust5thLowRes-113

WedingAugust5thLowRes-117

WedingAugust5thLowRes-118

WedingAugust5thLowRes-121

WedingAugust5thLowRes-126

WedingAugust5thLowRes-130

WedingAugust5thLowRes-133

WedingAugust5thLowRes-138

WedingAugust5thLowRes-155

WedingAugust5thLowRes-156

WedingAugust5thLowRes-165

WedingAugust5thLowRes-171

WedingAugust5thLowRes-177

WedingAugust5thLowRes-182

WedingAugust5thLowRes-184

WedingAugust5thLowRes-185

WedingAugust5thLowRes-189

WedingAugust5thLowRes-209 - copia (2)

WedingAugust5thLowRes-212

WedingAugust5thLowRes-206

WedingAugust5thLowRes-224

WedingAugust5thLowRes-226

Det ble en stemningsfull vielse med fine ord fra presten og nydelig musikk i en fantastisk flott, utsmykket kirke. Guro og Linda delte strålende på oppmerksomheten under cavaskål på kirkeplassen og fotoshoot i trange landsby-smug.

Middag og feiring utover kvelden ble holdt ved et lokalt vingårdshotell ikke mange minuttene fra kirken. Drueranker på alle kanter og typisk arkitektur fra Mallorca ble rammen. Brudefølget koste seg i den sjarmerende bakhagen til nærmere midnatt og avsluttet bryllupsfeiringen med dans ved bassenget.

Etter bryllupet fikk jeg hyggelige tilbakemeldinger fra begge parene. Her kan dere lese hva Guro, på vegne av henne og Terje, skrev til meg noen dager etter bryllupet:

» Jeg vil gjerne reklamere til alle som vil høre om den supre planleggeren som sto for en magisk dag for oss!

Ordet bryllupsplanlegger er jo noe mange av oss forbinder med film og som kun kan benyttes av rike mennesker :-). Folk vil bli overrasket over hvor rimelig det var selv om vi riktignok var to par som delte på fellesutgiftene. Vi fikk utrolig mye for pengene. Dette er faktisk noe alle som vurderer et bryllup i utlandet, kan ha råd til å gjøre. For de som ikke vil ha et stort bryllup, men likevel en minnerik dag, er dette virkelig å anbefale. Jeg har en følelse av ro og lykke i kroppen, en bekreftelse på at mitt spesielle, lille bryllup, var helt rett for oss, Vi hadde gjort det riktige»

På Facebook – profilen vår la Guro ut denne hyggelige tilbakemeldingen:

«Jeg vil på vegne av Terje og meg selv få takke for den nydelige dagen du hadde laget til oss. Det var som om jeg gikk inn i et lite eventyr for en dag. Fantastisk kirke, magisk spill fra tverrfløyte. Roseblader i luften, cava i bakgården. Kvelden på vingården med super atmosfære og kjempekoselige folk. Nydelig mat og drikke. Levende musikk gjennom hele kvelden var prikken over i`en. Vi trenger bare ett ord for å beskrive dagen. Magisk! Det var en dag vi ikke kunne forestilt oss, den var over all forventning. Dere pjusket rundt oss og passet på at alt var perfekt:) Tusen takk»