Nina og Ole Martin

I nydelig sommervær ankommer Nina den gamle klosterkirken på Mallorca`s østkyst sammen med forloverne Erika og Rikke. Det er klart for vielse! Sjømannsprest Knut Lyngseth tar i mot på kirketrappen sammen  brudens far og svigermor. De små brudepikene er spente på å se mamma i brudekjole..

Nina`s brudebukett består av vendela-roser og enkel perlepynt. Den matcher henne godt. Kjolen har hun kjøpt i brudesalongen Belle Amie i Bergen, https://www.belleamie.no

Til norsk bryllupsmars «Brudemarsj fra Lødingen» går Nina opp midtgangen. Det blir en vakker vielse! Med sin trygge form, skaper Knut Lyngseth en flott ramme og gir brudeparet viktige ord med på veien. De fine musikkinnslag fra fløytist Javier Blanco blir minnerike minutter. Musikken har naturligvis Nina og Ole Martin valgt ut selv. Fotografene foreviger den fine stemningen og de varme blikkene mellom de to.

I patioen nedenfor kirketrappen blir det gratulasjoner og skål i cava. Det første, alltid så omtalte kysset som nygifte, blir naturligvis knipset av fotografene. Når brudeparet reiser på fotoshoot til den lille fiskehavnen like nord for Cala d`or, blir gjestene igjen og tar det flotte kirkeområdet og den formidable utsikten i øyesyn. Vi som planleggere av bryllupet, vet at dette blir minner for livet!

Feiringen fortsetter med middag og fest ved et hotell med flott beliggenhet rett ved stranden. De nærmere 40 gjestene hygger seg med god mat og mange taler i den stilige, utendørs restauranten . Musiker Antonio står for spanskinspirert musikk hele kvelden og bidrar til flott, sydlandsk stemning. Etter bryllupskake og kaffe, slår gjestene ring rundt brudeparet mens de danser sin spesielle dans «Everything I do» med Bryan Adams.

Etter bryllupet skrev Nina disse hyggelige ordene til meg:

«Tusen hjertelig takk for et fantastisk bryllup – det var helt perfekt! Vi vil gjerne takke både til hotellet, til fotografer og frisører og til sjåføren. Og igjen en spesiell takk til deg og Eva for at dere gjorde dagen vår uforglemmelig. Den ble et minne for livet!»  Hilsen Nina og Ole Martin

Det var veldig hyggelig å samarbeide med Nina. Hun kontaktet meg nesten ett år før bryllupet. Allerede tidlig på nyåret hadde hun alle detaljene klart for seg. Da jeg traff Nina og Ole Martin på Mallorca noen dager før bryllupet hadde vi hatt alle planer klare i flere måneder.

Nina og Ole Martin inviterte gjestene sine på pizza og øl kvelden før bryllupet. Til denne «kvelden før» – sammenkomsten, reserverte de en strandrestaurant nær hotellet hvor de selv og de fleste av gjestene bodde. Det ble en hyggelig start på feiringen. De hadde de også reservert noen bord ved et lokalt coctaileri, et tilbud til bryllupsgjester som ikke ville være innstilte på å avslutte feiringen allerede rundt midnatt.

På vegne av kollega Eva og alle de andre  som var innvolvert i bryllupet til Nina og Ole Martin på Mallorca, ønsker jeg dem et fantastisk liv sammen!

Nina & Ole Martin lowres-7_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-3_opt_opt (1)
Nina & Ole Martin Low Res-6_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-11_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-19_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-21_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-25_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-26_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-35_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-36_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-38_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-68_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-46_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-55_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-52_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-58_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-69_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-71_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-73_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-74_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-75_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-77_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-88_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-100_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-98_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-106_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-109_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-111_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-112_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-114_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-115_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-128_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-129_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-134_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-135_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-150_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-151_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-152_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-157_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-163_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-173_opt_opt
Nina & Ole Martin Low Res-178_opt_opt