Camilla og Ove

En strålende dag tidlig i juni har 18 bryllupsgjester og en spent brudgom tatt plass i den flotte klosterkirken på Mallorcas østkyst.

Bruden er vakre Camilla. Kjolen kler henne fantastisk godt og fargen på rosene i brudebuketten matcher hennes fine vesen. Forlover Anita er en god støtte når spenningen og følelsene melder seg. På kirketrappen venter Camillas far og de to barna, Stella og Kaspian.

Dette er bryllupshistorien til Camilla og Ove: 

 

 

Camilla & Ove Low Res-3Camilla & Ove Low Res-2Camilla & Ove Low Res-17Camilla & Ove Low Res-19Camilla & Ove Low Res-24Camilla & Ove Low Res-25Camilla & Ove Low Res-27Camilla & Ove Low Res-28Camilla & Ove Low Res-30Camilla & Ove Low Res-39Camilla & Ove Low Res-40Camilla & Ove Low Res-41Camilla & Ove Low Res-55Camilla & Ove Low Res-59Camilla & Ove Low Res-71Camilla & Ove Low Res-72Camilla & Ove Low Res-80Camilla & Ove Low Res-73Camilla & Ove Low Res-100Camilla & Ove Low Res-115Camilla & Ove Low Res-116Camilla & Ove Low Res-119Camilla & Ove Low Res-152Camilla & Ove Low Res-155Camilla & Ove Low Res-158Camilla & Ove Low Res-161Camilla & Ove Low Res-164Camilla & Ove Low Res-165Camilla & Ove Low Res-173Camilla & Ove Low Res-187

Camilla får ordnet hår og sminke hos vår faste frisør i Cala d`or. Det gjør også forlover Anita.

Vielsen blir vakker!  Camilla og Ove ønsket seg en solist i tillegg til den innleide fløytisten. Christina White synger «Rose of my heart» og «Over the rainbow» så nydelig at Camilla og Ove i ettertid ber om å få gjort et opptak av sangene. Det ordnet vi, selvfølgelig!

På kirketrappen kaster barna roseblader på brudeparet som stråler og skåler i cava med gjestene sine. Fotografene fra Mallorca foreviger virkelig øyeblikkene. Fotoshoot begynner på det flotte kirkeområdet og fortsetter i en pitoresk fiskelandsby. Gjestene tar i mot brudeparet når de ankommer den hyggelige restauranten. Det blir en kveld med mange følelser. Musiker Antonio står for spansk inspirert musikk og akkompagnerer gjester som vi synge en spesiell sang til brudeparet.

Kvelden avsluttes med brudeparets spesielle dans.

Vi ønsker Camilla og Ove lykke til inn i framtiden!