I 2015 kan vi legge til rette for utendørs vielse, velsignelse og borgelig seremoni på flere steder enn noen gang tidligere!

Drømmen om å kunne gi hverandre sitt ja under åpen himmel, er det mange vordende brudepar som har. Den er ofte drivkraften når bryllupsdestinasjonen skal bestemmes. Barbent på stranden med nydelig utsikt over havet, på et svaberg omringet av vakker, uberørt natur eller i en frodig hage.  Bildene gir assosiasjoner til en bryllupsfeiring i sydlige strøk der dagene er solrike og kveldene lange og svale.

Mallorca er øya i Middelhavet med behagelig klima og rundt 300 soldager i året. I 14 år har den vakre øya vært mitt faste tilholdssted, i snart 10 av disse årene har jeg i regi av firmaet mitt, arrangert bryllup for norske par. Dette har gitt meg unik kjennskap til Mallorca, ikke bare som ferieøy, men også som bryllupsdestinasjon. I mai, juni, september og oktober når nauren har friske farger og temperaturen er behagelig, lar en utendørs bryllupsseremoni seg best gjennomføre.

Vi planlegger alltid ut fra en helhetlig tanke, og våre bryllupspakker inkluderer alt en utendørs seremoni krever. Musikken skaper stemning og er derfor en viktig del av innholdet. Valg av sanger, salmer og musikkstykker bør være nøye gjennomtenkt. Både fløyte og fiolin er vakre, naturlige instrumenter og egner seg godt til utendørs feiring. Det er naturligvis å håpe at solen skinner fra skyfri himmel når bryllupsdagen endelig er der. Men fordi værgudene ikke gir garantier, er utarbeidelse av et godt innendørs alternativ en viktig del av planleggingen.

 

Marianne Wulfken

Innehaver

Anbefalinger

"etter noen fine samtaler med Marianne fant hun den lille, private perlen for oss, og det var vidunderlig koselig"

"vårt bryllup ble en livsopplevelse som vi anbefaler alle som leker med tanken på et utenlandsbryllup"

© Beautiful Wedding Webdesign ved HIRVI AS