"Sammen med de to jentene våre og aller nærmeste familie, tilbrakte vi tilsammen to ferieuker i Alcudia. Vi ville ha en ekstra fin ramme rundt feiringen av bryllupet vårt og tok kontakt med bryllupsarrangøren Beautiful Wedding. Resultatet ble fantastisk bryllupsfeiring i Cala d`or.

Vi og jentene reiste ned til Cala d`or to dager før bryllupet og tok inn ved et kjempekoselig hotell med beliggenhet helt nede ved havet. Vi fikk en suite med flott utsikt. Familien vår ble hentet med minibuss i Alcudia på selve bryllupsdagen og kjørt direkte til sjømannskirken. Vi opplevde vielsen både verdig og spesiell.

Bryllupsmiddagen spiste vi i utendørs, i hotellets Strandrestaurant, helt nede ved stranden og havet. Det hele ble så fint, rolig og intimt."


Bente: "Dagen før bryllupet, hadde jeg tid for meg selv. Svein og jentene koste seg i svømmebassenget på hotellet. Jeg fikk kroppsmassasje (som forøvrig var en gave fra bryllupsarrangøren), hånd og fotpleie. Det føltes deilig og eksklusivt. Om morningen på selve bryllupsdagen, var jeg hos frisøren. Jeg ble veldig fornøyd med frisyren. Brudebuketten ble nydelig! Blomstene holdt seg friske til tross for at det var ganske varmt.

Oppholdet i Cala d`or ble akkurat den rammen rundt bryllupet vårt som vi hadde ønsket oss – en nisje midt i ferien, et spesielt minne. Kjempefint både for oss og gjestene å oppleve et hjørne av Mallorca vi ikke ante eksistrte. Vi er veldig, veldig glade for at vi tok kontakt med Marianne i Beautiful Wedding. Vi kan ikke få takket henne nok for alt hun gjorde for å gjøre bryllupet vårt til en helt spesiell og uforglemmelig dag. Alt ble helt som vi drømte om og mere til."


Hilsen Bente og Svein

Anbefalinger

"etter noen fine samtaler med Marianne fant hun den lille, private perlen for oss, og det var vidunderlig koselig"

"vårt bryllup ble en livsopplevelse som vi anbefaler alle som leker med tanken på et utenlandsbryllup"

© Beautiful Wedding Webdesign ved HIRVI AS