Gode ferieminner fra Mallorca er det mange som har. Et kjent og kjært feriested og en kort flytur fra de fleste store byer i Norge blir avgjørende når valget om bryllupsdestinasjon skal tas. Både sykkelentusiaster, fjellgåere og sommerturister feirer bryllupet sitt på Mallorca. 

» Ønskeskjema

» Send oss en epost

» Se video

Romantiske og elegante restauranter med havutsikt, sjarmerende vingårdshotell eller finca-restauranter med eksotisk hage. Vi har funnet fram til vakre steder som matcher alle par. Vi legger tilrette for vielse som blir gyldig i Norge, enten utendørs eller i en av øyas vakre kirker. Vi har også opplegg for borgelig seremoni med innleie av norsk seremonimester. 

Vi holder til på Mallorca og kan derfor tilby god kjennskap til lokale forhold. Vi kjenner bryllupsbransjen på øya, har et stort kontaktnett og vet hvilke leverandører vi skal satse på. 

I bloggen vises bryllupshistorier med bilder fra bryllup vi har arrrangert på Mallorca. Ta kontakt og bli inspirert! Vi finner ganske sikkert den rette settingen for bryllupet deres. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalinger

"etter noen fine samtaler med Marianne fant hun den lille, private perlen for oss, og det var vidunderlig koselig"

"vårt bryllup ble en livsopplevelse som vi anbefaler alle som leker med tanken på et utenlandsbryllup"

© Beautiful Wedding Webdesign ved HIRVI AS