Begeistret for Barcelona? Vurderer dere å legge bryllupsfeiringen dit? Et godt valg, tenker vi. Men ta  deg tid til å lese dette, før du går videre. Her får viktige innspill, helt gratis!!

Hvordan feirer norske par bryllup i Barcelona? Hvilke muligheter finnes?

Sjømannskirken har vigselsretten og vier i sjarmerende klosterkirke med vakker bakhage  i sentrum av byen. Musikere og fotograf, kan gjerne bestilles gjennom vårt firma.

For de som ønsker å registrere ekteskapet i Norge på forhånd, kan norsk prest, ordinert i Den norske kirke, bestilles til velsignelse gjennom oss i Beautiful Wedding. Flere og flere velger en slik løsning og vi registrerer at for mange par, er rammen rundt bryllupet viktigere enn hvor ekteskapet geografisk inngås. En velsignelse kan legges opp som en vielse både i innhold og form. Vi har kontakter og kan reservere vakre kirker, patioer og hager i Barcelona og omegn.

Hvilke andre faktorer spiller inn når man skal velge sted for bryllupsfeiring?

  1. Muligheter for tilkomst og flytid bør vurderes nøye slik at flest mulig av de inviterte kan bli med. Norwegian, Sas og Ryanair kjører direkte til Barcelona fra flere norske byer. Oslo – Barcelona direkte tar 3 timer og 20 minutter.
  2. Klimaet er en viktig faktor. Fra okotber til mai ligger gjennomsnittstemperaturen mellom 18 og 25 grader i Barcelona.
  3. Prisnivået, vel, Barcelona har et høyere prisnivå enn andre spanske byer.
  4. Hva kan dere tilby gjetene av opplevelser? Barcelona er i særklasse, les her:

I Barcelona er det alltid pulserende liv . De kjente kunstverkene til  Gaudi og Dali, pryder bygninger og fasader over hele byen. Plaza de Catalonia, Las Ramblas, det gotiske kvarteret og ikke minst parken Montjuc, gir, sammen med de utallige sjarmerende tapasbarene, assosiasjoner om et facinerende opphold i Spanias nest største by. Men Barcelona er mer enn storby. Kun 10 minutter fra bykjernen, ligger strender med nydelig, gyllen sand og blått hav så langt øyet kan se. Og i åsene rundt bykjernen, finnes pitorske, små landsbyer der folk lever sine liv på ekte spansk vis.

Vi kan reservere hyggelige restauranter i sentrum av Barcelona , hotell med takterrasse der utsikten er spektakulær og små rustikke hotell, de såkalte Macia`ene litt utenfor sentrum. Syd for Barcelona samarbeider vi med hyggelige hotell og restauranter med flott beliggenhet langs strandpromenaden. Vi har i det hele tatt et bredt spekter av samarbeidspartnere og kan matche ulike ønsker.

Vi ser gjerne nærmere på en god løsning for bryllupet deres. Ønskeskjemaet som ligger på hjemmesiden vår, skal gi nødvendig informasjon om tanker og forventninger dere har for den store dagen. Det er en god ide å fylle skjemaet ved første henvendelse til oss slik at vi allerede i startfasen, får en god forståelse av hva dere ønsker. 

Anbefalinger

"etter noen fine samtaler med Marianne fant hun den lille, private perlen for oss, og det var vidunderlig koselig"

"vårt bryllup ble en livsopplevelse som vi anbefaler alle som leker med tanken på et utenlandsbryllup"

© Beautiful Wedding Webdesign ved HIRVI AS