I Barcelona blir man som brudepar mottatt med nostalgi og oppriktig interesse for den store begivenheten et bryllup er. Byen er kjent for sine lange tradisjoner når det gjelder å ivareta og forberede brudeparet til den store dagen.

Unik storby-atmosfære, spansk fjell-landskap på sitt beste og ikke minst en vakker kyststripe med flotte strender. Ikke rart at Barcelona har blitt en attraktiv bryllupsdestinasjon for norske par. Med direkte flyavganger fra flere store byer i Norge og en passe kort flytur, er drømmen om et bryllup i Barcelona, realistisk nok!

 » Ønskeskjema

» Send oss en epost

 I Barcelona er vi allsidige! Bryllupet kan feires i hjertet av byen med vielse i spansk kirke eller borggård med preg fra Middelalderen. Lukseriøs atmosfære, vakre hager og flott utsikt til kjente byggverk, kan bli en del av rammen. Utendørs middag i romantisk patio i den historiske bydelen kan være en annen setting. Ved den vakre kystlinjen kan både vielsen og den videre feiringen holdes i en nydelig hage med flott utsikt over havet. Vi samarbeider også med sjarmerende og elegante Macia`s (landhotell) en liten kjøretur ut av sentrum.

Anbefalinger

"etter noen fine samtaler med Marianne fant hun den lille, private perlen for oss, og det var vidunderlig koselig"

"vårt bryllup ble en livsopplevelse som vi anbefaler alle som leker med tanken på et utenlandsbryllup"

© Beautiful Wedding Webdesign ved HIRVI AS